Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris laat honden toe in vakantiepark

12-07-2018, 14.55 uur

Met je hond naar Disneyland Paris? In één van de Disney-vakantieparken zijn vanaf nu ook honden toegestaan. Vakantiegasten kunnen hun viervoeter meenemen voor een verblijf in Disney's Davy Crockett Ranch. Daarvoor zijn vijftien bungalows aangepast.

Bij aankomst ontvangen eigenaren een speciaal welkomstpakket met onder meer een halsband en twee Disney-kommen. Het boeken van een hondenhuisje kan alleen telefonisch. In Disney's Davy Crockett Ranch is hondenvoer verkrijgbaar.

Voor een hond wordt 30 euro per nacht extra gefactureerd. Er zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden. Zo moeten baasjes een vaccinatierapport kunnen laten zien en geldt er een limiet van één dier per huisje.

In de Disney-parken én uitgaansgebied Disney Village is het meenemen van honden ten strengste verboden, met uitzondering van hulphonden. Er bevindt zich een kennel op het parkeerterrein.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be