Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park onthult openingsdatum van vernieuwde achtbaan Eurosat

12-07-2018, 21:24 uur | ReactiesFoto: epfans.info

Europa-Park heeft de officiƫle openingsdatum van de vernieuwde achtbaan Eurosat bekendgemaakt. Sinds afgelopen winter is de bekende overdekte rollercoaster gesloten voor een grote verbouwing. Daarbij werden de trein en de volledige baan vervangen. Ook kwam er een nieuw thema.

De openingsceremonie vindt plaats op woensdag 12 september. Mogelijk is de achtbaan al wel eerder open voor het publiek. Daarover heeft het Duitse pretpark nog niets naar buiten gebracht.

ZIE OOK: Nieuwe ontwerpen voor Moulin Rouge-achtbaan in Europa-Park

Voortaan staat de attractie in het teken van de Parijse nachtclub Moulin Rouge. De achtbaan gaat nu door het leven als Eurosat - CanCan Coaster. Er komt ook een virtual reality-variant gebaseerd op de sciencefictionfilm Valerian and the City of a Thousand Planets, met een apart station.

Eurosat opende in 1989. De iconische attractie, gelegen in het Franse themagebied, bevindt zich in een futuristische witte bol. Europa-Park keek het ontwerp af van de attractie Spaceship Earth in het Amerikaanse Disney-park Epcot. Het baanverloop van Eurosat is nagenoeg gelijk gebleven.

ZIE OOK: Europa-Park krijgt attractie rond geflopte sciencefictionfilm

Reacties
Bijdrage