Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland maakt reclame voor kapotte virtualreality-achtbaan

10-07-2018, 13.43 uur

Er wordt nog steeds reclame gemaakt voor de kapotte virtualreality-achtbaan van Bobbejaanland. In zowel Nederland als België hangen nog op veel plekken grote reclameposters voor 'The New Dreamcatcher Virtual Reality Coaster'. Ook op verschillende tv-zenders wordt de attractie gepromoot.

De virtualreality-versie van de achtbaan The Dreamcatcher opende op 23 juni. Enkele dagen later werd de virtualreality-beleving weer verwijderd vanwege technische problemen. De brillen vertoonden gebreken. Sindsdien zoekt het pretpark naar een oplossing, maar de reclames zijn ondertussen nog gewoon te zien.

"We kunnen de reclamecampagne op dit moment helaas niet meer terugtrekken", legt een woordvoerster uit. "We communiceren wel bij de ingang dat de VR-toepassing niet actief is. De achtbaan zelf is dat gelukkig wel." Bobbejaanland hoopt dat de virtualreality-ervaring volgende week weer in gebruik genomen kan worden.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be