Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris stelt fans teleur met 'vreselijk' Marvel-evenement

09-07-2018, 21.57 uur

Een exclusief Marvel-evenement in Disneyland Paris is uitgelopen op een fiasco. Afgelopen zaterdag vond in het Walt Disney Studios Park de zogeheten Soirée Marvel plaats, speciaal voor abonnementhouders. De avondopenstelling was aangekondigd als een themafeest met de superhelden van Marvel, maar die waren ver te zoeken.

Op social media klagen honderden bezoekers steen en been over het ontbreken van Marvel-personages. Bij het handjevol Marvel-figuren dat wél aanwezig was, stonden enorme wachtrijen. "Dit is een vreselijke Marvel-avond", schrijft ene David op Twitter. "Men had ons bijzondere entertainmentacts en een kijkje achter de schermen beloofd", verzucht iemand die zich Kloups noemt.

"Na drie uur wachten kon ik op de foto met Loki", zegt Lauranne. Damien Dailleur: "Deze avond was een teleurstelling. Er waren geen souvenirs, de conferentie stelde niets voor en er stonden lange rijen voor de personages." Ene Mitty laat weten: "De Marvel-avond is een absoluut fiasco." Luke: "Mijn Marvel-avond: teleurgesteld, boos, ontdaan, gedesillusioneerd." Kévin: "Ik betaalde voor Marvel, maar wat ik kreeg was armzalig. Zeer teleurstellend."

"De Marvel-avond was allesbehalve 'marvelous'", moppert ene Timothee. "Slechts vier Marvel-personages te zien. Ruim tweeënhalf uur wachten om met Thor en Loki op de foto te kunnen, waardoor de rijen al vroeg gesloten moesten worden." Claire stond maar liefst drie uur in de rij om Thor en Loki te ontmoeten. "Waardeloze organisatie. Ik had geen tijd meer om in de attracties te gaan." Website DLP Town Square klaagt over het gebrek aan horeca. "Mensen moesten dertig minuten in de rij staan voor water."

Opvallend genoeg waren er wél veel personages aanwezig uit Disney-films als Aladdin, Monsters, Inc. en Toy Story. "Wat doen de Sultan uit Aladdin en Woody uit Toy Story op een Marvel-avond?", vraagt Bexander Willans zich af. "Dit Marvel-feest is een regelrechte flop", aldus ene Wonder Hook. "Ik ben zeer teleurgesteld."

Twitter-account éParcurien omschrijft de avond als "een catastrofe". "Ik heb een bittere nasmaak bij het verlaten van het park. Het programma was slecht." David: "Het is voor het eerst dat ik Disneyland verlaat met een slecht gevoel." Alizée: "We bezochten een Marvel-avond en we konden niet eens op de foto met superhelden."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be