Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Ongeluk met kermisattractie Deca Dance op snelweg

08-07-2018, 17.14 uur

Een kermiswagen heeft gezorgd voor een ongeluk op de snelweg. Op de A15 richting Gorinchem botste een trailer met gondels van de Deca Dance tegen de vangrail. Volgens Rijkswaterstaat vielen er geen gewonden. Wel is er een hoop schade.

Het incident gebeurde ter hoogte van het Gelderse dorp Wadenoijen. Vanwege het ongeval werden drie rijstroken afgesloten. Verkeer moest tijdelijk over de vluchtstrook rijden. Dat zorgde voor veel vertraging.

Tot en met afgelopen zaterdag stond de 25 jaar oude Deca Dance op de kermis in Rhenen. De break dance-attractie van exploitant Frank Vale was op weg naar het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande, waar de kermis aanstaande donderdag begint.

"Vroeg begonnen met de afbouw deze morgen en in slaap gevallen", laat Vale weten op Facebook. "Geen schade aan de attractie, aan de aanhangwagen helaas wel veel."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be