Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: grote vuurwerkshow tijdens zomeravonden Toverland

12-07-2018, 15.21 uur

Toverland presenteert deze zomer op zeven avonden een grote vuurwerkshow. De Midzomeravonden - op alle woensdagen van 11 juli tot en met 22 augustus - worden om 22.45 uur afgesloten met een vuurwerkspektakel op bekende Toverland-muziek.

Gisteren vond de eerste Midzomeravond van het jaar plaats. De acht minuten durende show bevat muziek van themagebieden als Avalon, de Magische Vallei en Ithaka. Het avondspektakel is het best te zien vanaf de Via Magia, de boulevard van het nieuwe entreegebied Port Laguna. Daar staat ook de ruim 27 meter hoge vuurtoren Solaris.

Port Laguna en Avalon gingen afgelopen weekend open. Tijdens de Midzomeravonden is er vanaf 17.00 uur extra entertainment op verschillende plekken in het attractiepark. Toverland is dan geopend tot 23.00 uur.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be