Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland legt laatste hand aan nieuwe themagebieden

04-07-2018, 21.48 uur

Toverland is bijna klaar voor de officiële opening van de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met de veertig meter hoge achtbaan Fenix. In het Limburgse attractiepark worden vanavond en morgen nog de laatste puntjes op de i gezet. Hier en daar zijn nog decorateurs, technici en schoonmakers bezig met de laatste loodjes.

Beide gebieden werden in relatief korte tijd uit de grond gestampt: op 5 september 2017 startten de werkzaamheden. "Het was af en toe een race tegen de klok, maar het is gelukt en daar zijn we allemaal heel erg trots op", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Natuurlijk zullen we de komende weken gebruiken om zaken te optimaliseren, zoals het afstellen van speciale effecten."

Dankzij de uitbreiding van zeven hectare wordt het Limburgse attractiepark in één klap anderhalf keer zo groot. Er is 35 miljoen gestoken in twee gebieden: een zomers entreegedeelte met winkels en restaurants in mediterrane sferen en een mythische Britse themawereld met onder meer een spectaculaire wing coaster en een waterattractie.

Dinsdagavond mochten medewerkers alvast kennismaken met het nieuwe stukje park. "Zij waren gelukkig laaiend enthousiast", weet de voorlichtster. Donderdagavond zijn journalisten en fansites aan de beurt. De openingsceremonie wordt live uitgezonden op YouTube. Vanaf zaterdagochtend is iedereen welkom. "We kijken met zijn allen enorm uit naar alle reacties van onze trouwe fans."











Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be