Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Entreeprijs Walibi Holland voortaan elke dag anders

03-07-2018, 14.37 uur

De entreeprijs van Walibi Holland verschilt voortaan per dag. Wie online tickets bestelt voor het pretpark in de polder, betaalt minder op rustige dagen. Dat bevestigt een woordvoerder van Walibi aan Looopings.

Op de website van het attractiepark is sinds deze week een digitale kalender te vinden waarop de variabele toegangsprijzen worden vermeld. De bedragen variëren tussen 28,50 en 35,50 euro. "Op dagen dat er minder gasten worden verwacht, zal de entreeprijs lager zijn", legt de voorlichter uit.

Vorig jaar hield Walibi nog een bezoekersenquête waarin de mogelijkheid van flexibele prijzen werd genoemd. Ook werd er geëxperimenteerd met een systeem waarbij bezoekers de prijs zelf mochten bepalen.

Walibi Holland is niet het eerste park in Nederland met variabele entreeprijzen. Attractiepark Slagharen en Duinrell gingen Walibi de afgelopen jaren voor.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be