Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bekende dj probeert nieuwe achtbaan Toverland uit

02-07-2018, 19.32 uur | Reacties

Toverland heeft een bekende dj uitgenodigd om de nieuwe achtbaan Fenix uit te proberen. Niemand minder dan Sidney Samson was vandaag in het Limburgse attractiepark om als één van de eersten een ritje te maken in de veertig meter hoge wing coaster. Dat laat de artiest weten via zijn Instagram-account.

"Sidney Samson past goed bij de nieuwe doelgroep die we met Fenix willen aanspreken", vertelt een woordvoerster van het park aan Looopings. "Het is een ontzettend spectaculaire achtbaan. Toverland is met deze uitbreiding nu écht geschikt voor alle leeftijden."

Samson was volgens de voorlichtster behoorlijk onder de indruk. "Hij vond het heel erg vet." De dj heeft twee ritjes gemaakt. Daarna werden de heftige g-krachten hem te veel. Fenix is goed voor 5 g. De rollercoaster - met karretjes naast de baan - gaat drie keer over de kop met een topsnelheid van 95 kilometer per uur. Vanaf aanstaande zaterdag mag iedereen een ritje maken.

Overigens spreekt Samson op Instagram ten onrechte over "de snelste rollercoaster van Nederland". Die staat in Walibi Holland: mega coaster Goliath gaat 106 kilometer per uur.

Meer Attractiepark Toverland