Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris sluit 25e verjaardag af met groot feest

28-06-2018, 15.10 uur

De 25e verjaardag van Disneyland Paris wordt afgesloten met een groot feest. Op vrijdag 7 september krijgen Disney-fans de kans om nog één keer stil te staan bij het 25-jarig jubileum. Op die dag vindt er 's avonds een exclusief evenement plaats in het Walt Disney Studios Park.

De feestavond staat in het teken van exclusieve shows en bijzondere meet-and-greets. Attracties als Rock 'n' Roller Coaster, The Twilight Zone Tower of Terror en Crush’s Coaster zijn geopend. Ratatouille: The Adventure is vanaf eind augustus dicht vanwege ingrijpende werkzaamheden.

Bezoekers worden aangemoedigd om zich te kleden in blauw en zilver, de kleuren van het jubileum. Het evenement begint om 20.30 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar voor fans met een vip-abonnement, de Infinity-pas. Zij mogen wel twee introducés meenemen. Tickets kosten 39 euro per persoon. In totaal zijn er 2500 entreebewijzen beschikbaar. De verkoop begint op 3 juli.

De 25e verjaardag wordt al gevierd sinds het voorjaar van 2017. In werkelijkheid bestaat Disneyland Paris inmiddels 26 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum presenteerde men de nieuwe parade Disney Stars on Parade en het nieuwe avondspektakel Disney Illuminations. Verder werden attracties als Pirates of the Caribbean, Star Tours en Space Mountain vernieuwd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be