Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling onthult plannen voor nieuw La Place-restaurant

27-06-2018, 16.36 uur

Bij de ingang van de Efteling komt een nieuw restaurant te liggen. Vandaag onthult het attractiepark een ontwerp van het horecapunt, dat De Vrolijke Noot gaat heten. Het assortiment wordt verzorgd door de bekende restaurantketen La Place. Op donderdag 26 juli vindt de opening plaats.

De Efteling belooft dat het restaurant de hele dag geopend zal zijn. "Van een half uur voor opening van het park tot circa een uur na sluitingstijd", zegt een woordvoerder. 's Ochtends kunnen bezoekers er terecht voor koffie, thee, smoothies, taartjes en koeken. Tijdens lunchtijd zijn er verse broodjes, pizza's en salades verkrijgbaar. 's Avonds staan er burgers en friet op het menu.

Kinderen kunnen voor 4,95 euro zelf een menu samenstellen. Daarbij krijgen ze de keuze uit een belegd broodje of een burger, een bakje komkommer of tomaat, een sapje, smoothie of limonade. Het 'kindersmulmenu' bevat ook een doeboekje met kleurpotloden, een cadeautje en een muntje voor een ijsje. Het thema wisselt per seizoen.

Het nieuwe restaurant telt binnen en buiten in totaal tweehonderd zitplaatsen. De Vrolijke Noot was ook de naam van het tijdelijke etablissement dat eerder op dezelfde plek te vinden was. Dat werd afgelopen voorjaar afgebroken. Looopings kon vorige maand al melden dat de Efteling in zee zou gaan met La Place, de restaurantformule van Jumbo Supermarkten.

Overigens gaat de samenwerking tussen de Efteling en La Place verder dan alleen het attractiepark. Zo zijn de Efteling-kindermenu's straks verkrijgbaar bij alle La Place-vestigingen in Nederland, met uitzondering van Express, RAI, Duinrell en Schiphol. Bovendien hebben dertien vestigingen vanaf deze week een speciale Efteling-kinderhoek.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be