Efteling

Efteling onthult plannen voor nieuw La Place-restaurant

27-06-2018, 16:36 uur | Reacties

Bij de ingang van de Efteling komt een nieuw restaurant te liggen. Vandaag onthult het attractiepark een ontwerp van het horecapunt, dat De Vrolijke Noot gaat heten. Het assortiment wordt verzorgd door de bekende restaurantketen La Place. Op donderdag 26 juli vindt de opening plaats.

De Efteling belooft dat het restaurant de hele dag geopend zal zijn. "Van een half uur voor opening van het park tot circa een uur na sluitingstijd", zegt een woordvoerder. 's Ochtends kunnen bezoekers er terecht voor koffie, thee, smoothies, taartjes en koeken. Tijdens lunchtijd zijn er verse broodjes, pizza's en salades verkrijgbaar. 's Avonds staan er burgers en friet op het menu.


ZIE OOK: Efteling breekt restaurant af

Kinderen kunnen voor 4,95 euro zelf een menu samenstellen. Daarbij krijgen ze de keuze uit een belegd broodje of een burger, een bakje komkommer of tomaat, een sapje, smoothie of limonade. Het 'kindersmulmenu' bevat ook een doeboekje met kleurpotloden, een cadeautje en een muntje voor een ijsje. Het thema wisselt per seizoen.

Het nieuwe restaurant telt binnen en buiten in totaal tweehonderd zitplaatsen. De Vrolijke Noot was ook de naam van het tijdelijke etablissement dat eerder op dezelfde plek te vinden was. Dat werd afgelopen voorjaar afgebroken. Looopings kon vorige maand al melden dat de Efteling in zee zou gaan met La Place, de restaurantformule van Jumbo Supermarkten.

Overigens gaat de samenwerking tussen de Efteling en La Place verder dan alleen het attractiepark. Zo zijn de Efteling-kindermenu's straks verkrijgbaar bij alle La Place-vestigingen in Nederland, met uitzondering van Express, RAI, Duinrell en Schiphol. Bovendien hebben dertien vestigingen vanaf deze week een speciale Efteling-kinderhoek.ZIE OOK: La Place krijgt vestiging in de Efteling

Reacties