Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland neemt nieuwe virtualreality-achtbaan in gebruik

23-06-2018, 20.43 uur | ReactiesFoto: Cindy Vervuren

Bobbejaanland heeft vandaag een nieuwe virtualreality-achtbaan in gebruik genomen. Dankzij virtualreality-brillen wanen passagiers van de bestaande rollercoaster Dreamcatcher zich voortaan in een andere wereld.

Het gaat nog om een testfase, waarschuwt het pretpark. "Onze operatoren én de attractie moeten nog even wennen aan de nieuwe toepassing", staat op een bord bij de ingang. "We doen er alles aan om de werking vlot te laten verlopen, maar wachttijden kunnen vandaag een beetje oplopen."


ZIE OOK: Foto's: nieuw uiterlijk voor achtbaan in Bobbejaanland

De 26 meter hoge Dreamcatcher - met karretjes onder de baan - opende in 1987. In 2006 werden de treinen vervangen. De virtualreality-ervaring zit inbegrepen bij de entreeprijs. Ter gelegenheid van de nieuwe techniek heeft het station van de attractie een grote opknapbeurt gehad. Eigenlijk hadden de brillen al tweeënhalve maand geleden moeten arriveren.

Sinds 2016 heeft Bobbejaanland al een andere virtualreality-achtbaan: Mount Mara, bij de overdekte achtbaan Revolution.ZIE OOK: Nieuwe virtual reality-achtbaan Bobbejaanland loopt vertraging op

Reacties