Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zoekt tweeduizend kinderen voor nieuwe theatershow

21-06-2018, 12.57 uur

Voor een nieuwe theatervoorstelling is de Efteling op zoek naar ruim tweeduizend kinderen. Zij krijgen de kans om eenmalig een rol te spelen in de spektakelshow Caro. Op 1 september vindt de eerste voorstelling plaats. De officiële première is twee weken later.

Voor iedere speeldag zoekt het attractiepark naar veertien kinderen tussen 7 en 10 jaar. Een paar uur vóór aanvang worden de gelegenheidsacteurs klaargestoomd voor hun rol. Aanmelden kan vanaf vandaag via de website van de Efteling.

De Efteling omschrijft Caro als "een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek". Speciaal voor de Cirque du Soleil-achtige voorstelling wordt de indeling van het Efteling Theater rigoureus aangepast. Entreekaarten zijn al verkrijgbaar. Onlangs werd de cast bekendgemaakt.

Het is inmiddels traditie om honderden onervaren kinderen voor één keer mee te laten spelen in een Efteling-show. Dat gebeurde eerder bij musicals als Klaas Vaak, Pinokkio en De Gelaarsde Kat.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be