Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling neemt digitaal informatiebord in gebruik

21-06-2018, 19.33 uurBeeld: Eftelwesley

De Efteling heeft een nieuw digitaal informatiebord in gebruik genomen. Bij de hoofdingang van het attractiepark hangen sinds deze week drie grote schermen met praktische informatie over onder meer openingstijden. Zo wordt overdag getoond welke attracties buiten gebruik zijn vanwege onderhoud of een storing.

Verder komt op de schermen een hoop reclame voorbij, bijvoorbeeld voor Efteling Kids Radio, Efteling-abonnementen, de Efteling-app en het organiseren van evenementen. De beelden wisselen elke vijf seconden.

Het opvallende nieuwe bord hangt onder de kap van het entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. De afgelopen jaren was informatie over gesloten attracties lastig te vinden. "Het was dus tijd voor iets nieuws", zei Efteling-marketeer Tamara Nederveen eerder.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be