Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vervangt gordijnen door deuren na commentaar

20-06-2018, 16.28 uur

De Efteling heeft een opvallende wijziging doorgevoerd in vakantiepark Loonsche Land. Tot nu toe werden de woon- en slaapgedeeltes in de vakantiehuisjes gescheiden door een gordijn in plaats van een deur. Dat bleek achteraf gezien toch niet ideaal. Sommige bezoekers klaagden over een gebrek aan privacy. Daarom zijn de gordijnen nu alsnog vervangen door deuren.

Loonsche Land opende ruim een jaar geleden, op 31 mei 2017. Door gordijnen in plaats van deuren te gebruiken, hoopte de Efteling geld te kunnen besparen. "Niets bleek minder waar", vertelde ontwerpcoördinator Peter Koppelmans eerder. "Een gordijn is namelijk veel duurder dan een deur. Het hele idee bleek geld te kosten in plaats van op te leveren."

Nu er ruim een jaar na dato tóch deuren komen, is de Efteling opnieuw extra geld kwijt. "Onze vakantiegasten bleken er behoefte aan te hebben", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Naar aanleiding van hun reacties zijn de gordijnen tussen de leefruimtes en slaapruimtes vervangen." De losse slaapkamers hebben wel nog allemaal een gordijn.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be