Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Enorme pilaren op bouwplaats van flying coaster in Phantasialand

17-06-2018, 09.00 uur

Op de bouwplaats van de nieuwe flying coaster in Phantasialand is van de ene op de andere dag een gigantische constructie verschenen. In het Duitse attractiepark staan plotseling meerdere enorme stalen pilaren. Het is nog niet duidelijk waar de in het oog springende zuilen voor gaan dienen.

Phantasialand is al jaren bezig met werkzaamheden voor de nieuwe achtbaan, die F.L.Y. gaat heten. Het bijbehorende themagebied krijgt de naam Rookburgh. Naar verwachting vindt de opening in 2020 plaats. Het wordt de langste flying coaster ter wereld en de eerste met een lancering. Bezoekers leggen het parcours liggend af.

F.L.Y. wordt gefabriceerd door de Nederlandse bouwer Vekoma. De attractie verrijst tussen de hoofdingang en het overdekte themadeel Wuze Town. Phantasialand kondigde het project een jaar geleden aan. Sindsdien is er geen nieuwe informatie meer naar buiten gebracht.





Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be