Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Pinguïns en ringstaartmaki's in nieuw gebied Beekse Bergen

16-06-2018, 10.10 uur

Safaripark Beekse Bergen opent vandaag een nieuw gedeelte waar bezoekers tussen de pinguïns en de ringstaartmaki's kunnen wandelen. Het gebied, gelegen aan de rand van het park, wordt Edge of Africa genoemd.

De ringstaartmaki's kunnen zich via touwen en bruggetjes door het hele gebied verplaatsen. Binnenkort krijgen ze gezelschap van zogeheten rode vari's - een halfapensoort. Het pinguïnverblijf bestaat uit een groot strand met waterpartijen. Er is ook ruimte gemaakt voor educatieve voederpresentaties.

Safaripark Beekse Bergen bestaat in 2018 vijftig jaar. Ter gelegenheid van het jubileum werd er ook geïnvesteerd in het gorilla-eiland, het entreeplein en een nieuw resort.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be