Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Dronken man valt agenten aan bij Duits pretpark

17-06-2018, 17.00 uur

Een dronken man heeft agenten aangevallen bij het Duitse pretpark Heide Park. Hij was eerder door bewakers betrapt op het aanbieden van alcohol aan minderjarigen. Toen de beveiliging de politie inschakelde, werd de 33-jarige man agressief.

Ook schold hij agenten uit. Dat melden regionale media. De politie moest pepperspray gebruiken om de beschonken vakantieganger tot bedaren te brengen. Hij is uiteindelijk in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau.

Het voorval vond eerder deze maand na middernacht plaats in het Holiday Camp, het vakantiepark van Heide Park. De man wordt vervolgd voor het beledigen en bedreigen van agenten in functie en het verzetten bij een aanhouding.

Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be