Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling vernieuwt Symbolica: honderden knipperende lampjes

13-06-2018, 14:52 uur | Reacties

De Efteling heeft Symbolica vernieuwd. In de Koningszaal - de laatste grote scène van de attractie - zijn honderden knipperende lampjes opgehangen. Zodra mascotte Pardoes zijn toverspreuk "Illumina Fantasia" uitspreekt, veranderen de lampjes van kleur en beginnen ze op kermisachtige wijze te flikkeren.

De opvallende lichtbollen zijn bevestigd aan het plafond en aan een grote kroonluchter. In de Koningszaal beleven bezoekers de feestelijke finale van hun rondleiding door het Paleis der Fantasie. Daar treffen ze koning Pardulfus, zijn dochter Pardijn, lakei O.J. Punctuel en tovernar Pardoes. De lampjes hangen al weken in de zaal, maar tot deze week stonden ze uit.

ZIE OOK: Efteling-directeur: 'Symbolica wordt beter dan Droomvlucht'

Symbolica opende op 1 juli 2017. Dat er bijna een jaar later nog ingrijpende wijzigingen worden doorgevoerd, verraadt dat de Efteling nog steeds niet helemaal tevreden is over de 35 miljoen euro kostende darkride.

Eerder gaf directeur Fons Jurgens aan dat Symbolica zou moeten uitgroeien tot de nieuwe nummer-één-attractie van het park. "Dat was ook echt onze doelstelling: om Droomvlucht van de troon te gaan stoten", zei hij.ZIE OOK: Zwevende taart nieuw in Efteling-attractie Symbolica

Reacties
Bijdrage