Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

La Place-restaurant in de Efteling gaat de hoogte in

13-06-2018, 14.17 uurBeeld: Jeroen van de Wiel

De bouw van een nieuw La Place-restaurant in de Efteling is in volle gang. Vandaag werden de eerste stalen steunbalken voor het gebouw geplaatst, blijkt uit foto's. Het restaurant komt te liggen op het Dwarrelplein bij de hoofdingang van het attractiepark.

Looopings kon vorige maand melden dat de Efteling in zee gaat met de bekende restaurantformule, die tegenwoordig in handen is van Jumbo Supermarkten. Een woordvoerster wilde dat toen nog niet bevestigen. Er zijn dan ook nog geen ontwerpen naar buiten gebracht. Ook is niet duidelijk wanneer het nieuwe restaurant af moet zijn.

De La Place-vestiging komt in plaats van het tijdelijke horecapunt De Vrolijke Noot, dat de afgelopen jaren op het Dwarrelplein te vinden was. Het nieuwe restaurant krijgt zowel een overdekt zitgedeelte als een buitenterras.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be