Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Reclameborden voor de Efteling worden weggehaald

16-06-2018, 22.26 uur

De toegangsweg richting de Efteling wordt verfraaid. Aan lantaarnpalen op de zogeheten Europalaan hingen de afgelopen decennia opvallende lichtbakken met reclame erop. Die gaan op verzoek van de Efteling verdwijnen, bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings.

De laan wordt binnenkort aangepast om files te voorkomen. Tegelijkertijd worden de reclameborden weggehaald. "Nu we samen met de gemeente de Europalaan gaan aanpassen, vonden beide partijen het ook een mooi moment om de reclameborden mee te nemen", zegt de voorlichtster.

"Dus die gaan verdwijnen en er komt op dit moment niets anders voor terug." Hetzelfde geldt voor de weg richting het Efteling Hotel en de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land. Een aantal borden is al weggehaald.

De reclameborden zijn voor de Efteling-directie al langer een doorn in het oog. Enkele jaren geleden ontstond nog een rel toen een Kaatsheuvels reclamebureau in de clinch bleek te liggen met het sprookjespark over led-borden op de Europalaan. Die zijn een poos geleden al weggehaald.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be