Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland stopt na zes jaar met evenement

07-06-2018, 12.48 uur

Een evenement in Walibi Holland gaat voor het eerst in zes jaar niet door. Het pretpark is gestopt met muziekfestival Out of Control, dat sinds 2012 wordt gehouden. Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

"Het klopt dat Out of Control dit jaar niet zal plaatsvinden", zegt de voorlichter. Walibi legt de focus dit jaar op zomerfestival #Lekkergaan, op zes woensdagen in juli en augustus. "In plaats van twee losse evenementen te organiseren, hebben we ervoor gekozen om #Lekkergaan groter op te zetten."

Vorig jaar vond Out of Control plaats op zaterdag 8 juli. Er waren optredens van onder meer Dave Roelvink, Johnny 500 en Phalerieau. In het verleden werd het evenement gesponsord door radiozender SLAM! en GOGO Jongerenreizen.

Tijdens #Lekkergaan treden komende zomer onder meer Maan, The Partysquad, StukTV en Famke Louise op.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be