Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Europa-Park

Enorme doeken verbergen ravage in Europa-Park

06-06-2018, 22:56 uur | Reacties

Europa-Park heeft rigoureuze maatregelen getroffen om een door brand getroffen themagebied aan het oog te onttrekken. Bij themadeel Scandinavië is een gigantische steigerconstructie met blauwe en zwarte doeken neergezet. Daardoor valt de ravage in het gebied een stuk minder op.

Het Duitse attractiepark werd op zaterdag 26 mei getroffen door een enorme brand. Die verwoestte het Scandinavische gedeelte en de darkride Piraten in Batavia. Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden in het gebied begonnen. De voormalige ingang van Piraten in Batavia is al voor een groot deel gestript.

ZIE OOK: Oorzaak van brand in Europa-Park bekend

Vandaag werd bekend dat het vuur kon ontstaan door een technisch defect bij wildwaterbaan Fjord Rafting. Het onderzoek loopt nog.

Europa-Park heeft al aangekondigd dat Piraten in Batavia vervangen wordt door een familieattractie met "een nieuw concept". Vandaag bevestigde directeur Michael Mack op Twitter dat de attractie in ieder geval een piratenthema krijgt. "Ja, de piraten komen terug! We kunnen nog geen details geven, maar ze krijgen weer een plek in ons park."

ZIE OOK: Europa-Park maakt plannen voor nieuwe attractie na megabrand

Reacties
Bijdrage