Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zomerfestival in Walibi met Maan, Partysquad, StukTV en Famke Louise

05-06-2018, 18.31 uur

Zangeres Maan, The Partysquad, StukTV en Famke Louise treden deze zomer op in Walibi Holland. Op zes woensdagen in juli en augustus vindt in het pretpark het zomerfestival #Lekkergaan plaats. Van 15.00 tot 23.00 uur zijn optredens van bekende en minder bekende artiesten.

Op 18 juli is onder meer Maan de Steenwinkel te zien. Famke Louise komt op 25 juli naar Walibi. Op 1 augustus treedt StukTV op. Lady Bee is 8 augustus van de partij. Op 15 augustus kunnen bezoekers luisteren naar The Partysquad. Dj Freddy Moreira sluit de reeks feestavonden op 22 augustus af. Andere bekende namen zijn Yung Felix en Bizzey, bekend van de hit 'Ja!' met Kraantje Pappie.

De optredens vinden plaats op het podium voor het reuzenrad. #Lekkergaan wordt voor de tweede keer georganiseerd. Reguliere entreebewijzen kosten 33,50 euro.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be