Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Achtbanen vallen stil door grote stroomstoring

02-06-2018, 23.10 uur

In een Engels pretpark zijn afgelopen vrijdag meerdere attracties stilgevallen door een grote stroomstoring. Ook achtbanen kwamen stil te staan. Op social media klagen tientallen bezoekers over chaos en een gebrek aan communicatie.

Iets voor 15.00 uur viel de stroom in het gebied uit. Ruim een uur later was het probleem verholpen. "Alle attracties waren binnen een half uur ontruimd, inclusief twee rollercoasters", meldt een woordvoerder van Chessington World of Adventures op Twitter. "Rond 16.20 uur was het grootste gedeelte van de attracties weer geopend."

Op Facebook en Twitter regent het klachten van ontevreden bezoekers. "Het is chaos", zegt Ian Moyse. "De jonge werknemers reageren niet adequaat. Ze laat klanten letterlijk in het donker staan." Ook Jon Irving is kwaad. "We zaten vast in een attractie, maar niemand vertelde ons iets", laat hij weten. "Het is een warme dag, waarom worden er geen ijsjes en flesjes water uitgedeeld?", vraagt iemand zich af.

"We begrijpen de teleurstelling", aldus Chessington World of Adventures. Entreekaarten van afgelopen vrijdag kunnen daarom tot eind juli gratis gebruikt worden voor een nieuw bezoek.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be