Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park roept Nederlandse Jessica uit tot RollercoasterGirl

02-06-2018, 00.11 uur | Reacties

Europa-Park heeft de Nederlandse Jessica de Jong (22) uitgeroepen tot RollercoasterGirl. Het Duitse attractiepark organiseerde de afgelopen maanden een verkiezing voor vrouwelijke pretparkfans. De twintiger uit Lelystad mag zich een jaar lang officieel RollercoasterGirl noemen.

In die hoedanigheid wordt ze uitgenodigd voor alle belangrijke evenementen in Europa-Park. Ook mag ze achter de schermen kijken en via social media verslag doen. "Ik ben ontzettend blij", laat de kersverse achtbaanbabe aan Looopings weten. "Ik heb er echt mijn best voor gedaan en ik hoopte hier natuurlijk op. Het is een hele eer. Fantastisch dat ik nu een jaar vol achtbanen, adrenaline en plezier in het vooruitzicht heb."

In maart werd al bekend dat De Jong bij de laatste tien kandidaten zat. De afgelopen maanden hebben de overgebleven deelnemers samen verschillende Europese pretparken bezocht, waaronder Walibi Belgium. Hun belevenissen werden gevolgd door een Duitse tv-ploeg. Uiteindelijk koos de familie Mack - de eigenaar van Europa-Park en attractiebouwer Mack Rides - de Nederlandse winnares uit.

De Jong: "Er komen mooie dingen aan, maar daar mag ik nog niet al te veel over zeggen." De Nederlandse neemt het stokje over van de Duitse Julia Schwab.Meer Europa-Park