Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Eigenaar Europa-Park heeft boodschap voor fans na brand

01-06-2018, 10.56 uur

De eigenaar van Europa-Park heeft een hartverwarmend bericht voor fans. Afgelopen weekend werd het Duitse attractiepark getroffen door een grote brand. Europa-Park-grondlegger Roland Mack is alle fans ontzettend dankbaar, vertelt hij in een emotionele videoboodschap.

"We hebben zware momenten achter de rug, maar jullie positieve reacties steunen ons", aldus Mack. "Het gevoel dat de fancommunity achter ons staat, geeft ons de kracht om met dit dramatische voorval om te gaan." Bij de enorme brand werden de attractie Piraten in Batavia en het themadeel Scandinavië verwoest.

Mack richt zich in de video ook direct tot de fans. "Naast de hulp die we kregen van de brandweer, die dag en nacht gewerkt heeft om ervoor te zorgen dat we het park konden heropenen, wil ik ook jullie bedanken. Jullie geven ons morele steun, kracht en hulp om deze zware periode te overwinnen."

Sinds gisteren is familieattractie Koffiekopjes, gelegen naast Piraten in Batavia, weer open. Er wordt nog hard gewerkt om ook wildwaterbaan Fjord Rafting zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Piraten in Batavia zal vervangen worden door een nieuwe familieattractie. Mack: "We zullen jullie op de hoogte houden van ons nieuwe concept voor deze locatie. Ons hart is verbonden met het Nederlandse dorp en Piraten in Batavia."

Europa-Park plaatste vandaag ook paginavullende advertenties in verschillende Duitse en Zwitserse kranten. Daarin bedankt de familie Mack iedereen voor alle steun van de afgelopen dagen. Er wordt ook reclame gemaakt voor nieuwe projecten, zoals waterpark Rulantica en achtbaan Eurosat - CanCan Coaster.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be