Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Reuzenpanda's Ouwehands Dierenpark live te volgen dankzij webcams

31-05-2018, 19.04 uur

De twee reuzenpanda's van Ouwehands Dierenpark zijn voortaan dagelijks live te volgen. Iedereen kan de zeldzame dieren bekijken via livestreams op de website van de dierentuin. In de verblijven van de panda's Xing Ya - het mannetje - en Wu Wen - het vrouwtje - zijn webcams opgehangen.

Kijkers kunnen kiezen uit vier verschillende camerastandpunten: de voor- of achterzijde van het buitenverblijf van Xing Ya, de voorzijde van het buitenverblijf van Wu Wen of het binnenverblijf van de laatstgenoemde panda. "De camera's zijn zo gepositioneerd dat er bijna altijd een panda te zien is", belooft een woordvoerder.

De webcams zijn beschikbaar tussen 10.00 en 21.00 uur via de site van Ouwehands. Wie de beelden wil bekijken, moet zich wel eerst registreren.

Het is een jaar geleden dat het pandakoppel werd voorgesteld aan het grote publiek. Dankzij de komst van de panda's steeg het bezoekersaantal van Ouwehands Dierenpark in 2017 tot boven de één miljoen gasten, al had de directie op meer bezoekers gehoopt. Een poging om de dieren zich te laten voortplanten, mislukte onlangs. Volgend jaar onderneemt het park een nieuwe poging.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be