Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Holland

Video: youtubers vallen bezoekers Walibi Holland lastig

30-05-2018, 17:55 uur | Reacties

Bekende youtubers hebben zich flink misdragen in Walibi Holland, verkleed als mascotte. In een video van YouTube-kanaal StukTV is te zien hoe Thomas van der Vlugt, Giel de Winter en Stefan Jurriens bezoekers van het pretpark lastigvallen. Ze dragen pakken van een hert, een olifant en een pinguïn.

De gelegenheidsmascottes zetten Walibi op stelten door met tassen, jassen, stoelen en prullenbakken te gooien. Ook worden er kinderen omver geduwd en spullen afgepakt. Een tas van een meisje belandt in een vuilnisbak. Een ander meisje ziet hoe haar ijsje wordt afgepakt en weggegooid.

ZIE OOK: Youtubers proberen te koken in Walibi-achtbaan Goliath

De Winter probeert twee meisjes in het water te gooien. Van der Vlugt kan het niet laten om een vrouw te betasten. Hij wordt uiteindelijk door een bezoeker in een fontein gegooid. "We mogen hier nooit meer komen", zegt hij schuldbewust.

De opnames vonden plaats op donderdag 3 mei. Het management van Walibi Holland werkte mee aan de actie. StukTV heeft 1,7 miljoen YouTube-abonnees.ZIE OOK: Nederlandse jongeren misdragen zich in Duitse dierentuin

Reacties
Bijdrage