Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-medewerker duwt collega in het water

28-05-2018, 09.43 uur

Een medewerker van de Efteling heeft afgelopen weekend een nat pak gehaald bij de Gondoletta. De man had na elf jaar zijn allerlaatste werkdag bij het attractiepark. Lollige collega's besloten om op toepasselijke wijze afscheid te nemen.

Het personeelslid werd naar de waterkant gehaald, waarna een collega hem zonder pardon in de Siervijver duwde. Collega's filmden hoe de man bijna kopje onder ging en vervolgens drijfnat weer op de kant kroop. "Het is wel lekker", grapte hij na afloop.

De beelden van het komische afscheidsritueel verschenen op Facebook. Vermoedelijk vond het voorval na sluitingstijd plaats, toen er geen bezoekers meer in het park waren.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be