Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Peuter overleden bij ongeluk met attractie in Frankrijk

27-05-2018, 14.51 uur

Bij een ongeluk met een kermisattractie is een 2-jarig kind om het leven gekomen. De peuter zat zaterdagmiddag in een klein treintje in de Zuid-Franse kustplaats Gruissan. Volgens regionale media viel het slachtoffertje uit de rijdende trein.

Het kind zou daarna voor de ogen van familieleden zijn geraakt door het karretje. Daardoor liep de peuter zeer ernstige verwondingen op aan het hoofd. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Bij de attractie is normaal gesproken een veiligheidsgordel verplicht. Of die gebruikt werd, wordt nog onderzocht. Er zijn inmiddels drie mensen aangehouden. Het gaat om de eigenaar van de attractie, haar man en haar zoon.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be