Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Sud-Ouest

Medewerker ernstig gewond bij ongeluk in Frans Walibi-park

25-05-2018, 12.27 uur

Bij een ongeluk in een Frans Walibi-pretpark is donderdagmiddag een 32-jarige medewerker zwaargewond geraakt. Dat melden regionale media. Het bedrijfsongeval vond plaats bij werkzaamheden aan een nieuw waterpark in het Zuid-Franse Walibi Sud-Ouest.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dertiger werd op de bouwplaats aangereden door een ander personeelslid, een 31-jarige Pool. Hij wordt binnenkort verhoord.

Het nieuwe waterpark heet Aqualand Agen. Er komen verschillende spectaculaire waterglijbanen. De openingsdatum is nog niet bekend. Vorig jaar werd de eerste fase van het project in gebruik genomen, met onder andere een golfslagbad en speeltoestellen.

Walibi Sud-Ouest is onderdeel van de Spaanse groep Aspro Parks. Het pretpark huurt de Walibi-licentie van de Franse groep Compagnie des Alpes, de eigenaar van onder meer Walibi Holland en Walibi Belgium.

Meer Walygator Sud-Ouest
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be