Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert multifunctionele MagicPass

25-05-2018, 11.43 uur

Disneyland Paris gaat met de tijd mee. Gasten van de officiële Disney-hotels kunnen tegenwoordig gebruikmaken van een multifunctionele nieuwe kaart: de MagicPass. Die vervangt parktickets, kamersleutels en maaltijdbonnen.

Bezoekers kunnen de MagicPass ook gebruiken om een FastPass te halen bij een attractie en om toegang te krijgen tot Buffalo Bill's Wild West Show in uitgaansgebied Disney Village.

In een video op YouTube laat Disneyland zien hoe de MagicPass precies werkt. De pas wordt momenteel gebruikt in Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Cheyenne en het Disneyland Hotel.

"We liepen de afgelopen jaren achter op het gebied van digitalisering", vertelde operationeel directeur Daniel Delcourt afgelopen week nog tijdens een bijeenkomst. "Daarom werken we aan verschillende nieuwe initiatieven, waaronder de MagicPass." Ook moet er volgend jaar overal gratis wifi beschikbaar zijn in de Disney-parken.

In het Amerikaanse Walt Disney World hebben bezoekers de beschikking over een zogeheten MagicBand. Dat is een all-in-one-armband die gebruikt kan worden als entreebewijs, kamersleutel, betaalmiddel in winkels en restaurants, FastPass en PhotoPass.

Bovendien kunnen bezoekers van de Amerikaanse Disney-parken een FastPass voor een attractie tegenwoordig digitaal reserveren, via hun smartphone. In Disneyland Paris moeten bezoekers daarvoor nog steeds een papieren kaartje halen bij een automaat.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be