Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Weer attractie in Disneyland Paris langdurig dicht

23-05-2018, 13.06 uur

Opnieuw gaat een attractie in Disneyland Paris voor langere tijd dicht. Komend najaar is de achtbaan Indiana Jones and the Temple of Peril enkele maanden buiten gebruik voor een onderhoudsbeurt. Exacte data zijn nog niet bekend, maar op de onderhoudskalender staat dat de rollercoaster in ieder geval in oktober en november gesloten zal zijn.

In die periode zijn ook darkride Ratatouille: The Adventure en spookhuis Phantom Manor niet toegankelijk vanwege een grootschalige renovatie. Phantom Manor is sinds begin dit jaar gesloten voor een enorme verbouwing die waarschijnlijk tot eind oktober duurt. Bij Ratatouille moet de volledige vloer van de attractie vervangen worden. Die is namelijk aan het verzakken.

Op dit moment ondergaan naast het spookhuis ook de overdekte achtbaan Crush's Coaster en familieattractie Mad Hatters' Tea Cups een opknapbeurt.

Komend najaar opent wel een nieuwe attractie: de muzikale 4D-voorstelling Mickey et son Orchestre PhilharMagique.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be