Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Directeur Disneyland Paris kritisch over personeel

19-05-2018, 16:46 uur | Reacties

Er kan nog heel wat verbeterd worden aan het niveau van het personeel in Disneyland Paris. Die opvallende uitspraak deed operationeel directeur Daniel Delcourt vrijdagavond op een bijeenkomst met fansites. Het Disney-directielid liet zich bijzonder kritisch uit over de medewerkers van het Franse Disney-resort.

"Ik heb ook een bezoek gebracht aan het originele Disneyland in Californië", vertelde Delcourt in een openhartig vraaggesprek. "Wat me onmiddellijk opviel, was het serviceniveau van het personeel daar. Men is ontzettend gastgericht. Toen besefte ik dat er in Parijs nog een verbeteringsslag te maken is."

ZIE OOK: Oud-medewerker Disneyland Paris: 'Spanjaarden zijn irritantste bezoekers'

Delcourt zegt alles in het werk te zetten om de situatie te verbeteren. Zo worden er speciale programma's en extra trainingen ontwikkeld. Dat is uitermate belangrijk, vindt de directeur. "Onze cast members zijn de sleutel tot ons succes. Ik ben trots op hun toewijding en inzet. We proberen elke dag te verbeteren."

Het gedrag van Disneyland Paris-personeel is al jaren een heikel punt. Waar werknemers van de Amerikaanse en Aziatische Disney-resorts uitblinken in klantvriendelijkheid en vrolijkheid, krijgen Franse medewerkers regelmatig het verwijt voornamelijk ongeïnteresseerd en chagrijnig te zijn.

ZIE OOK: Problemen bij Ratatouille in Disneyland Paris: attractie langdurig dicht

Reacties
Bijdrage