Efteling

Efteling presenteert cast van nieuwe theatervoorstelling

16-05-2018, 16:27 uur | Reacties

De Efteling heeft bekendgemaakt wie er mee gaan spelen in de nieuwe theatervoorstelling CARO. Musicalacteurs Marcel Visscher, Talita Angwarmasse en Ton Peeters nemen de hoofdrollen op zich. De Cirque du Soleil-achtige voorstelling is vanaf september te zien in het Efteling Theater.

In de show nemen Mijnheer Tijd (Visscher) en Mevrouw Tijd (Angwarmasse) een oude man (Peeters) mee op reis door de verschillende fases van zijn leven. Visscher speelde eerder de hoofdrol in de Efteling-musical De Gelaarsde Kat. Angwarmasse is bekend van producties als On Your Feet!, The Bodyguard en HAIR.


ZIE OOK: Efteling Theater verbouwd voor nieuwe theatervoorstelling

Verder bestaat de cast uit Laurie van Iersel, Jeffrey Stuut, Anne Claire Smorenburg en Dewy Vlaardingerbroek. Er doen ook verschillende kinderen mee. De acrobatische acts worden verzorgd door Cesar Andrade en Melanie Nunes. De regie en choreografie zijn in handen van Stanley Burleson. Het script wordt geschreven door Allard Blom.

De Efteling omschrijft CARO als "een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie". Op 1 september vindt de eerste voorstelling plaats. Reguliere entreebewijzen kosten 25 euro per persoon.ZIE OOK: Efteling komt met Cirque du Soleil-achtige theatershow

Reacties