Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Luna Park Cap d'Agde

Twee tieners vliegen uit attractie in Frans pretpark

11-05-2018, 21.20 uur

Twee jongens zijn in een Frans pretpark uit een attractie gevlogen. Dat gebeurde tijdens een ritje in een rupsbaan met de naam Vegas. Ze moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Het eerste slachtoffer liep verwondingen op aan zijn arm. De tweede jongen raakte gewond aan zijn hoofd.

Dat melden regionale media. Het incident gebeurde woensdagavond rond 22.30 uur in het attractiepark Luna Park in de Zuid-Franse badplaats Cap d'Agde. De twee tieners van 13 en 14 jaar vlogen tegen een hek bij de attractie. Eén van hen ligt nog in het ziekenhuis.

Een onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval kon gebeuren. Volgens de directie van het park hebben de jongens zich hoogstwaarschijnlijk niet aan de regels gehouden. Een begeleider van de kinderen ontkent dat. "Ze gingen niet staan, ze waren niet gek aan het doen. Ze zaten gewoon." De rupsbaan blijft voorlopig dicht.

Meer Luna Park Cap d'Agde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be