Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Geen maatregelen na bizar incident bij jachtluipaarden Beekse Bergen

11-05-2018, 16.26 uur

Safaripark Beekse Bergen gaat geen extra maatregelen nemen na het veelbesproken incident van afgelopen maandag. Toen stapten Franse bezoekers meermaals uit hun auto tijdens een safaritocht tussen de jachtluipaarden. Ze wisten op het nippertje aan de gevaarlijke roofdieren te ontkomen.

"De parkregels zijn al duidelijk genoeg", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Er staan op meerdere plekken opvallende waarschuwingsborden, ook met pictogrammen erop. We hebben zelfs een uitgebreide Franse parkfolder met alle regels erin. Die delen we uit bij de entree."

Volgens de voorlichtster komt het haast nooit voor dat bezoekers zo naïef zijn om uit te stappen tussen de wilde dieren. "We maken dit soort dingen normaal gesproken niet mee. Toen we de beelden zagen, waren we dan ook in shock."

Wat de Fransen bewogen heeft om tóch tussen de cheeta's te gaan lopen, weet ze niet. "We kunnen niet in de hoofden van deze mensen kijken. Eén ding is zeker: het is extreem onverstandig. Deze mensen hebben heel veel geluk gehad, het had vreselijk kunnen aflopen. Hopelijk hebben ze hun lesje geleerd."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be