Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen kondigt nieuwe attractie aan

17-05-2018, 12.59 uur

Attractiepark Slagharen krijgt een nieuwe attractie van twaalf meter hoog. Het Overijsselse pretpark presenteert vandaag plannen voor een gigantische 'adventure trail' van ruim 1 miljoen euro: het Black Hill Ranger Path. Deze zomer begint de bouw. De opening moet komend najaar plaatsvinden.

De noviteit bestaat uit vier verschillende onderdelen, waaronder een touwenparcours met 36 obstakels. Daar kunnen 72 personen tegelijk gebruik van maken. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider. In zo'n dertig seconden tijd glijden bezoekers al hangend naar beneden. Verder komen er verschillende klimwanden.

Het verhaal achter het Black Hill Ranger Path draait om de Ierse avonturier John Wallace. Op 14-jarige leeftijd verhuisde hij met zijn ouders naar Amerika, waar hij als commandant van de Black Hill Rangers emigranten begeleidde langs gevaarlijke ravijnen en over onbegaanbare paden.

De interactieve attractie van de Bulgaarse leverancier Walltopia komt te liggen op de oude plek van een weide met pony's, naast de darkride Wild West Adventure. Vakantiegasten van Slagharen krijgen gratis toegang. Vanwege de beperkte capaciteit moeten dagbezoekers bijbetalen als ze ook willen klimmen.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be