Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland legt laatste hand aan toren van tovenaar Merlijn

10-05-2018, 10:33 uur | Reacties

De bekende tovenaar Merlijn heeft zijn intrek genomen in het Limburgse attractiepark Toverland. In het nieuwe themagebied Avalon verrees de afgelopen dagen de opvallende toren van de almachtige tovenaar.

Het gedetailleerde decorstuk steekt uit boven het stationsgebouw van de spectaculaire nieuwe achtbaan Fenix. Dat is te zien op foto's van het bouwterrein. "We zijn erg blij met het resultaat", vertelt Toverland-ontwerpster Nicky de Waal aan Looopings. "Alles klopt."

ZIE OOK: Nieuwe waterattractie Merlin's Quest komt tot leven in Toverland

De metershoge toren wordt een belangrijk onderdeel van de nieuwe themawereld, weet De Waal. "In de wachtrij van de achtbaan passeren waaghalzen deze toren, want van buiten is alleen de top zichtbaar. Als gasten in de rij van Fenix naar boven kijken, zien ze bovenin de toren het nest van de gelijknamige mythische vuurvogel."

Naast Fenix omvat themadeel Avalon ook waterattractie Merlin's Quest, een groot restaurant en een souvenirwinkel. Over minder dan twee maanden vindt de opening plaats.ZIE OOK: Nieuwe wing coaster Fenix in Toverland is helemaal compleet

Reacties
Bijdrage