Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland legt laatste hand aan toren van tovenaar Merlijn

10-05-2018, 10.33 uur | Reacties

De bekende tovenaar Merlijn heeft zijn intrek genomen in het Limburgse attractiepark Toverland. In het nieuwe themagebied Avalon verrees de afgelopen dagen de opvallende toren van de almachtige tovenaar.

Het gedetailleerde decorstuk steekt uit boven het stationsgebouw van de spectaculaire nieuwe achtbaan Fenix. Dat is te zien op foto's van het bouwterrein. "We zijn erg blij met het resultaat", vertelt Toverland-ontwerpster Nicky de Waal aan Looopings. "Alles klopt."

De metershoge toren wordt een belangrijk onderdeel van de nieuwe themawereld, weet De Waal. "In de wachtrij van de achtbaan passeren waaghalzen deze toren, want van buiten is alleen de top zichtbaar. Als gasten in de rij van Fenix naar boven kijken, zien ze bovenin de toren het nest van de gelijknamige mythische vuurvogel."

Naast Fenix omvat themadeel Avalon ook waterattractie Merlin's Quest, een groot restaurant en een souvenirwinkel. Over minder dan twee maanden vindt de opening plaats.Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be