Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw informatiebord Efteling: geen onaangename verrassingen meer

09-05-2018, 17.06 uur | Reacties

Efteling-bezoekers kunnen binnenkort al vóór binnenkomst in één oogopslag zien welke attracties open zijn en welke niet. Bij de hoofdingang van het attractiepark wordt een nieuw digitaal informatiebord neergezet. Daarop staat de actuele status van elke attractie, zodat bezoekers niet meer voor onaangename verrassingen komen te staan.

De afgelopen jaren was informatie over gesloten attracties lastig te vinden. Geplande onderhoudsbeurten werden getoond in de Efteling-app, voor korte storingen was er een houten bord naast het entreegebouw en langdurige storingen stonden af en toe vermeld op tv-schermen boven de controlepoortjes.

"Het was dus tijd voor iets nieuws", zegt Efteling-marketeer Tamara Nederveen. Voor de kassa's van het Huis van de Vijf Zintuigen komt één bord met drie grote schermen. "We communiceren straks in vier talen welke attracties die dag geopend zijn met behulp van groene, rode en oranje bolletjes."

Het nieuwe bord toont ook andere relevante informatie, waaronder openingstijden, entreeprijzen en informatie over de Boarding Pass, het reserveringssysteem bij de Python. Begin volgende maand starten de werkzaamheden.

Meer Efteling