Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Toch weer problemen bij thrillride in Avonturenpark Hellendoorn

09-05-2018, 16.02 uur | Reacties

De technische problemen bij de thrillride Montezuma's Revenge in Avonturenpark Hellendoorn zijn toch nog niet voorbij. Sinds begin deze maand was de attractie weer operationeel na een langdurige sluiting. Inmiddels staat de top spin opnieuw stil.

In april bleek dat een aandrijfas van de attractie vervangen moest worden. Dit keer heeft een motor het begeven, vertelt een voorlichter aan Looopings. Hoelang dat gaat duren, is nog niet duidelijk. "Maar het zal niet volgende week klaar zijn."

Montezuma's Revenge heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot het zorgenkindje van het Overijsselse pretpark. In 2015 en 2016 was de attractie ook al een hele poos buiten gebruik vanwege technische problemen. "Het is en blijft een onderhoudsgevoelige machine", zei een woordvoerder eerder.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be