Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Achtbaan in Walibi Holland langdurig buiten gebruik

08-05-2018, 12.03 uur

Eén van de rollercoasters in Walibi Holland kampt met problemen. De lanceerachtbaan Xpress: Platform 13 is al enkele dagen niet operationeel. Sinds zaterdag staat de attractie stil, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

"We hebben inderdaad te maken met een langdurige technische storing", zegt de voorlichter. Hij gaat niet in op de oorzaak van het defect. Vanochtend leek het er even op dat de problemen verholpen waren, maar op dit moment is de achtbaan toch weer buiten gebruik.

Vorige maand was de Xpress ook al een tijdje gesloten. Toen liep een trein vast tijdens een testritje. Momenteel is ook de kartbaan Red Bull Kart Fight Exhibition Track dicht. Daar vond afgelopen zaterdag een ernstig ongeluk plaats.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be