Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nederlander wordt heel even directeur van Phantasialand

08-05-2018, 16.53 uur

Phantasialand krijgt tijdelijk een Nederlandse directeur. Het Duitse attractiepark wordt op vrijdag 18 mei 'overgenomen' door Lars Boele (30), diskjockey van 100% NL. Dat heeft het radiostation laten weten.

Boele presenteert de ochtendshow op de zender. "Al van kinds af aan droomt hij ervan om een keer directeur van een pretpark te zijn", zegt een woordvoerster. "En nu komt zijn droom uit in Phantasialand." Hij neemt zes prijswinnaars mee.

De dj gaat op de bijzondere werkdag waarschijnlijk geen rigoureuze beslissingen nemen. Wel krijgt hij allerlei privileges. "Hij mag achter de schermen bij de theatershows, langs de wachtrijen bij de attracties, onbeperkt slush puppies tappen, een achtbaan starten en zoveel churros bestellen als hij wil. Hij is tenslotte de baas."

De dagelijkse leiding van Phantasialand is sinds 1998 in handen van Robert Löffelhardt.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be