Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Meisje (13) zwaargewond bij ongeluk met attractie Walibi Holland

05-05-2018, 13.19 uur

Bij een ongeluk met een attractie in Walibi Holland is vanmiddag een 13-jarig meisje ernstig gewond geraakt. Dat gebeurde bij de Red Bull Kart Fight Exhibition Track in het pretpark, melden ooggetuigen aan Looopings. De bezoeker crashte rond 13.00 uur met haar kart.

"Er was veel bloed te zien en er ontstond paniek", zegt een omstander. "Alle medewerkers renden er meteen op af. Haar familieleden begonnen keihard te schreeuwen. Het was vreselijk."

Er werd zowel een ambulance als een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk is het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gebied rond de kartbaan en de naastgelegen achtbaan Goliath is afgesloten voor publiek.

"We onderzoeken op dit moment wat er precies gebeurd is", laat een woordvoerder van Walibi aan Looopings weten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be