Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Gewonden door explosie bij kermisattractie

05-05-2018, 19.12 uur

In Spanje zijn kermisbezoekers gewond geraakt door een explosie bij een attractie. Het ging mis tijdens een ritje in de Nuevo Maxi, een molen met stoeltjes die ronddraaien en op en neer stuiteren.

Het ongeluk vond plaats op de kermis in de Zuid-Spaanse gemeente El Puerto de Santa María. De explosie zou veroorzaakt zijn door het breken van een hydraulische cilinder. Daardoor kwamen verschillende metalen onderdelen los. Er vielen meerdere gewonden, melden regionale media.

Na het incident is de attractie ontruimd. Ook volgde er een inspectie door de brandweer. Lokale autoriteiten hebben besloten dat de molen voorlopig gesloten moet blijven.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be