Efteling

La Place krijgt vestiging in de Efteling

04-05-2018, 18:57 uur | Reacties

La Place komt naar de Efteling. De bekende restaurantketen krijgt een vestiging in de buurt van de hoofdingang van het attractiepark. Dat bevestigen ingewijden aan Looopings. Op het zogeheten Dwarrelplein komt dit jaar een groot La Place-restaurant te liggen met zowel een overdekt zitgedeelte als een buitenterras.

De La Place-vestiging is de vervanger van het pop-up-restaurant De Vrolijke Noot, dat in maart werd afgebroken. Inmiddels zijn de eerste werkzaamheden voor de nieuwe horecagelegenheid al begonnen.


ZIE OOK: Efteling breekt restaurant af

La Place was de restaurantformule van warenhuisketen V&D, die eind 2015 failliet ging. Tegenwoordig is het concept eigendom van Jumbo Supermarkten. In 2014 was er in de Efteling al een klein La Place-eettentje te vinden, bij wijze van experiment.

De Efteling wil zelf nog niets kwijt over het nieuwe project. Ook een voorlichtster van Jumbo hult zich in stilzwijgen. "Over toekomstige locaties kunnen we op dit moment nog niets naar buiten brengen", laat ze aan Looopings weten. Tot nu toe werkt de Efteling veel samen met concurrent Albert Heijn, onder meer voor een jaarlijkse spaaractie.

Sinds 2008 verzorgt La Place alle horeca in Duinrell, na de Efteling het best bezochte pretpark van Nederland.ZIE OOK: Experiment: restaurant La Place in de Efteling

Reacties