Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Finale van Songfestival live te volgen in Europa-Park

04-05-2018, 17.03 uur

Europa-Park organiseert een speciale kijkavond voor het Eurovisie Songfestival. Op zaterdag 12 mei is de finale van het jaarlijkse liedjesfestijn live te volgen in de bar van themahotel Colosseo. Dat heeft het Duitse attractiepark laten weten.

De 'Public Viewing Party' begint om 19.15 uur. Om 20.15 start de uitzending. De bar in Colosseo bevindt zich op de vijfde verdieping van het hotel. Europa-Park zorgt ook voor een heuse Songfestival-quiz, waarbij gasten onder meer wellnessvouchers kunnen winnen. Na afloop is er een afterparty met Songfestival-hits. De toegang is gratis.

Nederland wordt vertegenwoordigd door het nummer Outlaw in 'Em van zanger Waylon. Het is nog niet duidelijk of Nederland ook mee mag doen aan de finale. De tweede halve finale met Waylon vindt plaats op donderdag 10 mei.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be