Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Overleden vrouw trakteert kinderen op dagje Toverland

03-05-2018, 15.06 uur

Anderhalf jaar na haar dood gaat de wens van Eveline van de Rijt in vervulling. 23 ernstig zieke kinderen en hun familieleden krijgen deze week een gratis dagje Toverland aangeboden.

Van de Rijt werd bekend door haar deelname aan het tv-programma Over Mijn Lijk. In 2016 stierf ze aan de gevolgen van kanker. Eén van haar laatste wensen was het organiseren van een dagje pretpark voor zieke kinderen. Aanstaande vrijdag is het zover. Dan vertrekken twee touringscars met ruim honderd personen naar het Limburgse attractiepark.

Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, waar de vrouw zelf ook werd behandeld, heeft de patiëntjes geselecteerd. De deelnemers krijgen ook een lunch en consumptiebonnen. "Het wordt precies zoals Eef het wilde", vertelt weduwnaar Erik van de Rijt aan het Eindhovens Dagblad.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be