Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn voor 1 euro: youtuber gaat verkleed als hond

25-04-2017, 16.32 uur

Een lollige youtuber heeft het voor elkaar gekregen om Avonturenpark Hellendoorn nagenoeg gratis binnen te komen. Honden mogen het Overijsselse pretpark voor 1 euro betreden. Een verkleedpartijtje bleek voldoende om medewerkers voor de gek te houden.

Dat is te zien in een filmpje op het YouTube-kanaal Gierige Gasten. Videomaker Joost Kraima laat zich beplakken met schapenwol, waarna hij plaatsneemt in een rijdende bench. Personeelsleden reageren in eerste instantie verbaasd. "Wij dachten al: we krijgen een panda op het park of zo", luidt de reactie.

Uiteindelijk lukt het wel om voor 1 euro naar binnen te gaan, tot grote hilariteit van de youtubers. Ook Avonturenpark Hellendoorn kan achteraf lachen om de actie. "Geweldig, complimenten voor de originaliteit", laat een woordvoerder weten aan Looopings. "En vanaf nu gaan we alle honden natuurlijk uitvoerig controleren", grapt hij.

De Gierige Gasten haalden eerder een vergelijkbare stunt uit bij Movie Park Germany, door verkleed te gaan als baby. Ook bij Walibi Holland, Duinrell, de Efteling en het Dolfinarium sloegen de heren de afgelopen jaren al eens toe.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be